Billedpolitik

I Espergærde Gruppe har vi en billedpolitik som skal tilgodese, at der ikke bringes billeder af vores spejderne på vores website - eller i vores PR-materiale uden at der ligger en forhåndsgodkendelse fra spejderens forældre, eller fra  spejderen selv, hvis denne er myndig.
Vi følger Datatilsynets retningslinier på området, og forældrene skal tage stilling til vores billedpolitik ved indmeldelsen af spejderen.

Vi vil dog rigtig gerne vise alt det vi render og laver, så spejderne selv og deres familie kan genopleve de gode øjeblikke. Vi samler derfor en masse billedmateriale, som til dels vil blive vist på vores website, og dels vises på forældremøder - og også som slideshows, når vi er ude og promovere os selv. På vores website vises for det meste kun enkelte situationsbilleder. For at dykke ned i selve fotoarkivet, kræves der et bruger login.

Skulle du finde et billede på vores website - eller i vores billedarkiv som du finder stødende eller upassende, så fjerner vi det straks. Du skal blot sende en mail til info@kfum3060.dk hvori du angiver den eksakte side  du har fundet billedet på.
Comments