Nyheder‎ > ‎

Spejderhytten brændt

indsendt 1. jan. 2014 06.34 af Marc Pröschold   [ opdateret 1. jan. 2014 09.35 ]
Der er opstået en brand ved spejderhyttens indgangsparti tirsdag aften d. 31. december.
Ved branden er hele vores store patruljelokale udbrændt. Dele af tagkonstruktionen er styrtet ned, og vi formoder, at der er svære sodskader i hyttens stueplan. Vi ved ikke, hvor medtaget resten af hytten er, da hytten og området omkring den er afspærret. Men vi må antage, at en stor del af inventaret er gået tabt, herunder også mange billeder, standere, bannere og andet, der har været med til at tegne mere end 60 års spejderhistorie i Espergærde.
Vi ved endnu ikke hvordan branden er opstået, men afventer politiets tekniske undersøgelser. Spejderne må gerne tage til spejderhytten og se skaderne, så længe det sker sammen med forældre. Afspærringen på stedet skal respekteres, både af hensyn til politiets tekniske undersøgelser, men også for jeres egen sikkerheds skyld.
Det er endnu ikke til at sige, om skaderne på hytten kan udbedres, eller om hytten er så medtaget, at den skal bygges op på ny. Indtil videre flytter vi derfor vores ugentlige spejdermøder til nogle lokaler på Mørdrup kirke.
Husk, at møderne er flyttet til torsdage kl. 18.30 - 20.00. Første møde er d. 9 januar.
 
 
 
 
 
 
 
Comments